Naturlig terapi
(Ikon)
920 39 891

no . mar l pa @ ta i r b


Denne: Forsiden Neste: Sammendrag
Bilde av lys og figur

Utdannelse

Jeg er utdannet i Klassisk Akupunktur på mennesker og dyr (godkjent og samarbeider med veterinær) i tillegg til flere andre utdannelser.

Ønsker du å fjerne rynker?

Med kosmetisk akupunktur kan jeg gjøre dette helt uten bivirkninger.

Problemer?

Har du eller dine problemer, eller kjenner du noen som har det? Her er en oppsummering av forskjellige problemer jeg har behandlet:

Om behandlingene

Behandlingene gir varig effekt - de løser opp i det underliggende problemet. Dette i motsetning til mye annet, som bare undertrykker symptomene så lenge behandlingen pågår.

Jeg hjelper både dyr og mennesker ved hjelp av alternativ behandling. Til forskjell fra mange så benytter jeg akupunktur-typen 'klassisk akupunktur', som baserer seg på 5-elementers-loven. Dette er prinsippene som ligger til grunn for den kinesiske akupunkturen.

I tillegg til mye klassisk akupunktur, bruker jeg healing på både dyr og mennesker. Denne type behandling har svært gode effekter på blant annet den psykiske delen.

Jeg bruker også dyrekommunikasjon. For svært mange eiere gir dette muligheten til en helt annen forståelse for dyrs reaksjoner og endringer. Dyrene er veldig flinke til å fortelle om sine følelser, både ovenfor eier og omgivelsene, og også om hva eier kan gjøre for å hjelpe til.

Jeg har en to-delt klinikk, hver del er helt atskilt: Begge inneholder behandlingsrom, venterom og toalett.

Denne: Forsiden Neste: Sammendrag